Trafo 230/ 24V 160VA JT160

Náš kód: EH1396828
Výrobce: ELZAT spol. s r.o.
Cena na dotaz
Cena za 1 ks
Minimální odběr 1 ks

Dostupnost na dotaz
Obecné použití transformátoru je velmi široké, obecně lze použít transformátor kdekoliv, kde potřebujeme různé hodnoty napětí než je v rozvodné síti (230V / 400V). Napájecí transformátory slouží k napájení řídících elektrických obvodů. Zejména u elektrických obvodů s více než pěti elektromagnetickými ovládacími cívkami se doporučuje používat napájecí transformátory. Z napájení napájecími transformátory vyplývá řada výhod, např. snadné přizpůsobení různým síťovým napětím, zkratové proudy v napájecí síti zůstávají v řádové velkosti snesitelné pro použité provozní prostředky, při napěťové zkoušce nejsou provozní prostředky ležící v řídícím elektrickém obvodu namáhány zkušebním napětím. Napájecí transformátory se vyrábí s odděleným primárním a sekundárním vinutím. Pro přizpůsobení napětí jsou naše napájecí transformátory primárně vybaveny odbočkami při + 5% a - 5%.
Oddělovací transformátor lze použít všude tam kde je třeba galvanické oddělení. To znamená oddělení síťového napětí od připojeného zařízení a tím zvýšit bezpečnost tohoto zařízení.
Bezpečnostní oddělovací transformátory jsou transformátory s galvanickým oddělením primární a sekundární strany a zároveň jejich výstupní napětí je maximálně 50 V AC (efektivní hodnota) a nebo 120V DC bez zvlnění mezi vodiči. Tento typ transformátoru byl certifikován
společností EZÚ.
Provedení jako bezpečnostní transformátor ANO
Primární napětí 1 230 V
Sekundární napětí 1 24 V
Jmenovitý zdánlivý výkon 160 VA
Šířka 96 mm
Výška 96 mm
Hloubka 81 mm
Stupeň krytí (IP) IP00
Materiál vodiče Měď

Mohlo by se Vám líbit